Mit kell keresni az online borvásárlás során

Ha online vásárolsz bort, könnyen lehet, hogy a divatos címkék és a villámértékesítések befolyásolnak.
Mit kell keresni az online borvásárlás során

Néhány dolgot azonban szem előtt kell tartania. A legjobb borvásárlás egy jó hírű borkereskedőnél történik, és ez gyakran nem így van az online áruházak esetében. Az alábbiakban felsorolunk néhány dolgot, amire érdemes odafigyelni. Miután leszűkítette a keresést, számos bort árusító online áruház közül választhat.

Döntse el, milyen bort szeretne vásárolni. Bár egyes borok jobbak, mint mások, nem minden borszaküzletben kaphatóak. Szűkítheti a keresést, ha dönt az árkategóriáról, a szőlőfajtáról vagy a régióról. Ez biztosítja, hogy az ízlésének megfelelő, tökéletes bort kapja. Ezen kívül mindenképpen vásároljon körül, hogy jó árat és kiváló ügyfélszolgálatot találjon.

A borszállításra állami törvények vonatkoznak. Egyes államok nem engedélyezik az alkohol szállítását, ezért a legjobb, ha az Ön államában élő kiskereskedőt választja. A Wine-Searcher jó forrás erre vonatkozó információkhoz. Egy másik dolog, amit érdemes keresni, az egy olyan online borkereskedő, amely nagy választékot kínál és törődik az ügyfélszolgálattal. A Wine Institute weboldalán átfogó lista található a szesztörvényekről államonként.

Szállítási irányelvek: Ezért mindenképpen ellenőrizze a szállítási szabályokat. Egyes államok nem engedélyezik a borok szállítását államon kívüli pincészetekből. Azt is ellenőriznie kell, hogy a borkereskedő szállít-e az Ön államába, mivel egyesek nem engedélyezik az államon kívüli szállítást. Vásárlás előtt mindenképpen hasonlítsa össze a szállítási díjakat. Ha néhány ládánál többet vásárol, lehet, hogy jobb, ha közvetlenül a borászattól vásárol.

Az ár és a szállítási költségek mellett a borkereskedőnek megbízható hírnévvel kell rendelkeznie a gyors és egyszerű szállítás tekintetében. Nézzen utána a szállítási lehetőségeknek is: egyes borkereskedők ingyenes szállítást kínálnak. Nem feltétlenül kell mindet megnéznie, de az első három lehetőséget érdemes megnéznie. Az online borvásárlás megkezdéséhez létre kell hoznia egy profilt, meg kell adnia a levelezési címét és egy irányítószámot. Általában az online borkereskedők az átvételi és szállítási helyeket is megadják.

Tagságok: Ez a klub minden hónapban egy láda bort szállít Önnek. Ezek a tagságok gyakran tartalmaznak kedvezményes utalványokat vagy egy pontrendszert, ahol minden egyes borvásárláskor pontokat szerezhet. Egyes borklubok havonta szállítanak gondosan válogatott borokat a tagjaiknak. Mások standard 10-15%-os kedvezményt kínálnak minden rendelésből. A tagsági díjak márkától és borászattól függően változnak, és a havi díjtól az éves díjig terjedhetnek.

Minőség: Az online borkereskedők ingyenes szállítást és számos kényelmes funkciót kínálnak. Emellett professzionális borminősítéseket és egyéb oktatási forrásokat is biztosítanak vásárlóik számára. Sok ilyen oldal árösszehasonlító funkciókkal is rendelkezik. Továbbá sokuknak egyedi havi borklubjai is vannak. Végezetül, a helyi élelmiszerboltokkal ellentétben széles borválasztékkal rendelkeznek. Fontos tudni, hogy mire kell figyelni, ha online vásárolunk bort. Így megalapozott döntést hozhat, és biztonságos és élvezetes vásárlási élményt biztosíthat.

Kapcsolódó cikkek

Hideg sörrel a nyári forróság ellen

Hideg sörrel a nyári forróság ellen

Az elmúlt években a nyarak egyre melegebbek, a klíma változik, meg kell próbálni valahogy túlélni a forróságot.

A legtisztább szeszes ital története: ismerd meg a vodkát!

A legtisztább szeszes ital története: ismerd meg a vodkát!

A vodka, a tiszta és semleges szeszes ital, amely világszerte a koktélok alapanyagává vált, lenyűgöző történelemmel és gyártási folyamattal büszkélkedhet, amely megkülönbözteti más desztillált italoktól.

Hogyan készülnek az ízesített ginek?

Hogyan készülnek az ízesített ginek?

A legjobb ginek kínálatában előkelő helyen vannak az ízesített változatok. Népszerű a bodzás és a málnás, de uborkás is kapható. Itt mutatjuk, hogyan készülnek ezek!