Mit kell keresni az online borvásárlás során

Ha online vásárolsz bort, könnyen lehet, hogy a divatos címkék és a villámértékesítések befolyásolnak.
Mit kell keresni az online borvásárlás során

Néhány dolgot azonban szem előtt kell tartania. A legjobb borvásárlás egy jó hírű borkereskedőnél történik, és ez gyakran nem így van az online áruházak esetében. Az alábbiakban felsorolunk néhány dolgot, amire érdemes odafigyelni. Miután leszűkítette a keresést, számos bort árusító online áruház közül választhat.

Döntse el, milyen bort szeretne vásárolni. Bár egyes borok jobbak, mint mások, nem minden borszaküzletben kaphatóak. Szűkítheti a keresést, ha dönt az árkategóriáról, a szőlőfajtáról vagy a régióról. Ez biztosítja, hogy az ízlésének megfelelő, tökéletes bort kapja. Ezen kívül mindenképpen vásároljon körül, hogy jó árat és kiváló ügyfélszolgálatot találjon.

A borszállításra állami törvények vonatkoznak. Egyes államok nem engedélyezik az alkohol szállítását, ezért a legjobb, ha az Ön államában élő kiskereskedőt választja. A Wine-Searcher jó forrás erre vonatkozó információkhoz. Egy másik dolog, amit érdemes keresni, az egy olyan online borkereskedő, amely nagy választékot kínál és törődik az ügyfélszolgálattal. A Wine Institute weboldalán átfogó lista található a szesztörvényekről államonként.

Szállítási irányelvek: Ezért mindenképpen ellenőrizze a szállítási szabályokat. Egyes államok nem engedélyezik a borok szállítását államon kívüli pincészetekből. Azt is ellenőriznie kell, hogy a borkereskedő szállít-e az Ön államába, mivel egyesek nem engedélyezik az államon kívüli szállítást. Vásárlás előtt mindenképpen hasonlítsa össze a szállítási díjakat. Ha néhány ládánál többet vásárol, lehet, hogy jobb, ha közvetlenül a borászattól vásárol.

Az ár és a szállítási költségek mellett a borkereskedőnek megbízható hírnévvel kell rendelkeznie a gyors és egyszerű szállítás tekintetében. Nézzen utána a szállítási lehetőségeknek is: egyes borkereskedők ingyenes szállítást kínálnak. Nem feltétlenül kell mindet megnéznie, de az első három lehetőséget érdemes megnéznie. Az online borvásárlás megkezdéséhez létre kell hoznia egy profilt, meg kell adnia a levelezési címét és egy irányítószámot. Általában az online borkereskedők az átvételi és szállítási helyeket is megadják.

Tagságok: Ez a klub minden hónapban egy láda bort szállít Önnek. Ezek a tagságok gyakran tartalmaznak kedvezményes utalványokat vagy egy pontrendszert, ahol minden egyes borvásárláskor pontokat szerezhet. Egyes borklubok havonta szállítanak gondosan válogatott borokat a tagjaiknak. Mások standard 10-15%-os kedvezményt kínálnak minden rendelésből. A tagsági díjak márkától és borászattól függően változnak, és a havi díjtól az éves díjig terjedhetnek.

Minőség: Az online borkereskedők ingyenes szállítást és számos kényelmes funkciót kínálnak. Emellett professzionális borminősítéseket és egyéb oktatási forrásokat is biztosítanak vásárlóik számára. Sok ilyen oldal árösszehasonlító funkciókkal is rendelkezik. Továbbá sokuknak egyedi havi borklubjai is vannak. Végezetül, a helyi élelmiszerboltokkal ellentétben széles borválasztékkal rendelkeznek. Fontos tudni, hogy mire kell figyelni, ha online vásárolunk bort. Így megalapozott döntést hozhat, és biztonságos és élvezetes vásárlási élményt biztosíthat.

Kapcsolódó cikkek

Miből áll és hogyan épül fel egy éttermi konyha?

Miből áll és hogyan épül fel egy éttermi konyha?

Érdekel, hogy miből áll és hogyan épül fel egy éttermi konyha? Akkor kattints cikkünkre és tudj meg mindent erről a témáról!

Legyen az első desszerted a palacsinta! – Készítsd zabpehely lisztből, mutatjuk is, hogy miért!

Legyen az első desszerted a palacsinta! – Készítsd zabpehelylisztből!

A hagyományos palacsinta helyett, ma már számtalan más lehetőségünk is van, hogy egészséges palacsintát készítsünk. Süthetjük a palacsintát zabpehelylisztből is. Mutatjuk is, hogy miért!

Cseresznyepálinka baráti beszélgetésekhez

Cseresznyepálinka baráti beszélgetésekhez

A pálinka nem hagyományokkal, nagy múlttal rendelkezik hazánkban. A magyar ember szeret pálinkát fogyasztani, legyen szó disznóvágásról, lakodalomról, de a baráti beszélgetések sem múlhatnak el egy-egy kupica pálinka nélkül.