Barkácsgépek, amikre minden háztartásban szükség van

Minden háztartásban akadnak olyan feladatok, amelyeket magunk is el tudunk végezni, ha van hozzá megfelelő szerszámunk.
Barkácsgépek, amikre minden háztartásban szükség van

Ahhoz, hogy ezeket az alapvető munkákat a leghatékonyabban el tudjuk végezni fontos, hogy minden területhez legyenek megfelelő szerszámaink, ezért érdemes megfelelő minőségű, alapvető barkácsgépeket beszerezni.


Milyen gépekre van feltétlenül szükségünk?

A továbbiakban ezeket az eszközöket mutatjuk be. Amennyiben barkácsgépek beszerzésén gondolkodunk, az akkumulátoros gépek árát megtekinthetjük a Szerszámváros webáruházban. De lássuk akkor a legnépszerűbb darabokat!

● Akkumulátoros fúró vagy csavarbehajtó

Ez az egyik leggyakrabban használt barkácseszköz, szinte minden háztartásban fellelhető. Az elektromos behajtók alkalmasak kisebb lyukak kifúrására, meglazult csavarok meghúzására, de könnyebb egy új bútort is összeszerelni, ha van egy kis gépünk. A csavarbehajtók kiválasztásánál figyelembe kell venni a gép súlyát, az akkumulátor kapacitását és a nyomaték mértékét is.

● Fúrógép

A legalapvetőbb eszköz a barkácsoláshoz, amely nagyon sok változatban megtalálható, ütvefúró, fúrókalapács és még egy csomó más változat is kapható a barkácsáruházakban.

A fúró kiválasztásánál fontos szempont, hogy milyen célra fogjuk használni a gépet, mekkora teljesítményre van szükségünk, milyen sokszor akarjuk használni.

● Sarokcsiszoló

A sarokcsiszoló vagy ismertebb nevén flex, számtalan kiegészítővel rendelkezik, ezért rendkívül sok területen fel lehet használni. Csiszolási, vágási vagy tisztítási és polírozási feladatot lehet elvégezni vele, cserélhető korongjai miatt már szinte bármilyen anyag feldolgozásához felhasználható, akár fa, fém, műanyag vagy beton legyen is az.

● Dekopírfűrész

A barkácsolni szeretők legjobb barátja a dekopírfűrész, más néven szúrófűrész, ahogy az asztalosok nevezik. Az elektromos dekopírfűrész tölti be a hagyományos fűrészek szerepét, minden különösebb erőfeszítés nélkül lehet vele dolgozni, nagyon precízen lehet egyenes és ívelt vonalakat vágni vele. Miután cserélhető pengékkel lehet vásárolni, ezért a legkülönfélébb anyagokon lehet használni őket, így szinte minden munkához igénybe lehet venni. A barkácsgépek mellett szükség van alapvető kézi szerszámokra is, hiszen sok esetben egyszerűbb pár perces feladatokhoz, legtöbbször elég a kéziszerszám.

Milyen kézi szerszámokra van szükség a barkácsoláshoz?

Ezeket a szerszámokat a legtöbb esetben egyszer kell megvásárolni, ezért nem érdemes, csak jó minőséget beszerezni.

Kéziszerszámok fajtái:

● kalapács

● csavarhúzó

● mérőszalag

● kombinált fogó

● elemlámpa

● szigetelőszalag

Összegezve

Ahhoz, hogy a háztartásban felmerülő feladatokat saját magunk elhárítsuk szükségünk van barkácsgépekre és kéziszerszámokra, amelyeket célszerű a legjobb minőségben beszerezni, hogy sokáig tudjuk használni őket.

Kapcsolódó cikkek

Barkácsgépek, amikre minden háztartásban szükség van

Barkácsgépek, amikre minden háztartásban szükség van

Minden háztartásban akadnak olyan feladatok, amelyeket magunk is el tudunk végezni, ha van hozzá megfelelő szerszámunk.