Legjobb játékok babáknak

Olyan játékokat szeretne, amelyek biztonságosak, az életkornak megfelelőek és interaktív játékra ösztönöznek. A játékok nagyszerű módja annak, hogy megalapozza gyermeke számára az önálló játék megtanulását.
Legjobb játékok babáknak

Az újszülötteket jobban lenyűgözik az olyan dolgok, amelyek mozognak, ráznak és zajt csapnak. A legjobb játékok ebben a szakaszban azok, amelyek nem túl bonyolultak. Lehet, hogy a babának tetszik a pörgő labda hangja, de lehet, hogy egy pörgő számítógép nem érdekli. A forgó felhő jó játék erre a célra, különösen, ha vizuális komponenssel is rendelkezik.

A csörgővel, hanggal vagy villogó fénnyel ellátott játékok szórakoztatóak a babák számára. Ez egy jó alkalom arra is, hogy a gyermeket új tárgyakkal és textúrákkal ismertesse meg. Egyes játékok tükörrel vannak ellátva, ami szórakoztató érzékszervi élményt nyújt.

Egy másik játék, amely rendkívül népszerű a babák körében, a kid o go autó. Ennek az autónak nagy fogantyúja van, amit a baba imádni fog, és zoomol is, amikor visszahúzza. Emellett az ábécét is szavalja, valamint számokat és állatokat tanít. Ez a legjobb első autó egy kisbaba számára.

A legjobb játékok ebben a szakaszban azok, amelyek segítik a baba szem-kéz koordinációjának fejlődését. Az ezt a képességet serkentő játékok közé tartoznak a csörgők, a labirintus és az óriáshenger. Ezek a játékok az interakciót is elősegítik, mivel a babának mindkét kezét használnia kell a játékhoz.

Ebben a szakaszban nem feltétlenül azok a játékok a legjobbak, amelyek a gyermeke számára a legjobbak. A baba különböző ütemben fejlődik, és a választásnak az ő egyedi fejlődési igényei alapján kell történnie. Lehet, hogy gyermekét jobban érdekli a hangokkal vagy mozgással rendelkező játékokkal való játék, vagy az, hogy megtanulja felismerni a különböző színeket.

A legjobb babajátékok azok, amelyek interakcióra ösztönzik a babát, és segítenek neki megtanulni kúszni. Ez az az idő, amikor bevezethetjük az ok-okozati összefüggéseket, és adhatunk a babának valamit, amit kergethet. Az ezeket a készségeket ösztönző játékok segítenek a babának kifejleszteni azokat a fizikai képességeket, amelyek sikeres felnőtté teszik majd. A pocakoskodást ösztönző játékok szintén elengedhetetlenek. Ezek a tevékenységek nemcsak a baba fejlődésének tesznek jót, hanem segítenek neki abban is, hogy hosszabb ideig arccal lefelé maradjon.

Egy másik játék, amely vitathatatlanul a legjobb játék ebben a szakaszban, a Baby Band ritmusrázó. Ez a játék 32 ujjnyílással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a baba rázza és nyikorogjon, ami szórakoztató módja annak, hogy gyermeke megismerje a különböző hangokat.

Kapcsolódó cikkek

Legjobb játékok babáknak

Legjobb játékok babáknak

Akár egy új örömcsokrot vár, akár valamit keres gyermeke szórakoztatására, a legjobb játékok kiválasztása a baba számára mindent megváltoztathat.